Freelance

Opdrachtgevers van Peltzer Loopbaanadvies kunnen werkgevers zijn die hun medewerker de begeleiding / coaching van een externe loopbaanprofessional willen bieden. Maar ook particulieren weten Peltzer Loopbaanadvies te vinden, al of niet met een budget vanuit werkgever.

Daarnaast ben ik echter ook beschikbaar voor freelance opdrachten. Voor HR dienstverleners en werkgevers om hen (al of niet “in house”) bij te staan in grote projecten, zoals bijvoorbeeld groepsoutplacement. Maar ook bij kleine projecten, loopbaanspreekuren, (op maat) trainingen of individuele coach- of adviestrajecten.

Zoals uit mijn LinkedIn profiel ook blijkt, combineer ik de werkzaamheden voor mijn eigen bureau graag met freelance werk voor andere organisaties. Deze combinatie past mij goed. Zo kom ik overal, biedt het freelancewerk mij steeds weer nieuwe, leuke, tijdelijke collega’s en maak ik steeds weer kennis met andere visies en materialen.

Wilt u als werkgever of HR dienstverlener eens met mij van gedachten wisselen over de mogelijkheid om op freelance basis mijn tijdelijke expertise in te huren, voor de duur van een opdracht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.