Werkstijl

Uitgangspunt in mijn dienstverlening is al datgene wat jij al in huis hebt. Ik begeleid je in het maken van je eigen loopbaankeuzes met als uitgangspunt jouw unieke combinatie van interesses, kwaliteiten en ervaringen.

Ik ben erg enthousiast over en betrokken bij mijn vak en de mensen die ik daarbij ontmoet. Dat enthousiasme en die betrokkenheid zijn duidelijk aanwezig in mijn begeleiding. Mijn begeleiding karakteriseert zich door maatwerk, respect, authenticiteit, empathie, sensitiviteit en resultaatgerichtheid.
Bij de marktbenadering (CV, sollicitatiebrief, gesprekken, netwerken) acht ik het inleven in je gesprekspartner, de selecteurs en de organisatie van essentieel belang. Slechts op deze wijze kun je met je persoonlijke marketing inspelen op de behoefte die leeft bij een potentiële nieuwe werkgever.

Ter illustratie vind je hieronder enkele citaten van opdrachtgevers, cliënten en collega’s over mijn werkstijl:

“Een adviseur die met veel betrokkenheid en enthousiasme werkt met mensen. Een authentiek mens, positief kritisch en erg respectvol naar anderen. Weet mensen in beweging te krijgen en te leren vertrouwen op hun eigen kwaliteiten.”

“De meerwaarde van jouw CV Coaching lag voor mij in het scheiden van hoofd- en bijzaken. Je zet aan tot echt nadenken over wat iemand wil vertellen en overbrengen met het CV. Je gaat daarin nog een stap verder door uit te dagen tot het matchen van doel, baan en informatie. Daardoor wordt het hele CV tot in details op de baan afgestemd. Je hebt daarbij een sterk vermogen je in te leven in de lezer. Waardevol!”

“Dank voor je inzet, je betrokkenheid en je creativiteit. Door jouw enthousiaste begeleiding wist je me steeds weer op koers te krijgen in een tijd waarin ik het allemaal niet meer wist. Door jou ben ik me nu bewust van mijn kracht en ben ik nu in staat vanuit deze kracht naar mijn doel toe te werken. Je bent echt geknipt voor dit werk!”

“Zeer goede reacties gekregen op mijn CV na jouw CV Coaching!”

“Jouw kracht ligt in je enthousiasme, inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de ander. Je bent niet bang om je mening te geven, je hebt een praktische aanpak, gevoel voor humor en relativeringsvermogen.”

“Humor, professioneel, betrokken, hands-on.”

“Jouw begeleiding heeft een stuk onzekerheid bij me weggenomen. Tijdens het solliciteren voel je je al zo alleen. Vaak moet het stiekem of voel je je eenzaam omdat je net ontslagen of boventallig verklaard bent.”

Voor verdere informatie over mijn werkstijl kun je kijken onder VISIE.