Diensten

De diensten van Peltzer Loopbaanadvies richten zich op vragen rondom werk.

Dit kunnen heel praktische hulpvragen zijn, zoals hulp bij het opstellen van een overtuigend en wervend CV of hulp bij het netwerken en solliciteren.

Je kunt ook met bredere vragen bij mij terecht. Misschien heb je geen plezier meer in je werk, heb je het gevoel niet meer op je plek te zitten, niet genoeg uitdaging te hebben of denk je er steeds vaker over om iets geheel anders gaan doen. Misschien dwingen de omstandigheden je om stil te staan bij de verdere richting van uw loopbaan.
Maar waar begin je? Wat wil je eigenlijk? Wat past bij je? Wat kan je? Wat zijn je kansen op de arbeidsmarkt en hoe benader je deze arbeidsmarkt? Het beantwoorden van deze vragen kan als moeilijk en verwarrend ervaren worden. Professionele begeleiding in de vorm van een loopbaanadviseur kan hierin zeer verhelderend werken.

Na een persoonlijk intakegesprek waarin we samen tot een probleemstelling en doelstelling komen schrijf ik een vrijblijvend trajectplan voor je. Voor meer informatie hierover kun je kijken onder PROGRAMMA’s