Werkwijze

Een traject begint met een persoonlijk intakegesprek. Aan dit gesprek zijn voor jou geen kosten verbonden. Tijdens dit gesprek maken we kennis; het is van belang dat je een klik met mij voelt en vertrouwen ervaart. Ik geef uitleg over mijn werkwijze, er worden wederzijdse verwachtingen afgestemd en samen formuleren we de begeleidingsvraag.
Aan de hand hiervan stel ik vrijblijvend een persoonlijk begeleidingsvoorstel op. In dit voorstel zijn onder andere opgenomen de begeleidingsvraag, doelstelling, plan van aanpak en investering. Bij dit begeleidingsvoorstel ontvang je tevens de samenwerkingsafspraken / algemene voorwaarden.

Het accepteren en ondertekenen van het programmavoorstel zie ik als opdrachtbevestiging. De kosten van het programma dienen bij aanvang van het programma te worden voldaan. Binnen maximaal twee weken na de opdrachtbevestiging kunnen we van start gaan met de eerste bijeenkomst.

Naast de persoonlijke begeleiding krijg je materiaal, opdrachten en oefeningen mee naar huis. Deze dienen ter ondersteuning van het traject.

Een traject eindigt in principe met een eindevaluatie.

De bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van Peltzer Loopbaanadvies in Breda. In onderling overleg is een andere locatie ook mogelijk.
Online coaching behoort desgewenst ook tot de mogelijkheden.

Peltzer Loopbaanadvies voldoet aan de actuele privacywetgeving. Iedere cliƫnt krijgt dus bij een samenwerkingsvoorstel ook informatie over de persoonsgegevens die bij een traject cq. tijdens de samenwerking worden verwerkt. Daarbij worden doel, gebruik en bescherming van de gegevens toegelicht, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Peltzer Loopbaanadvies is erkend door Noloc, Vereniging voor loopbaanprofessionals en onderschrijft de gedragscode van deze branchevereniging.