Ervaringen

Ik weet dat ervaringen van anderen waardevol kunnen zijn, wanneer je je aan het oriënteren bent op een voor jou belangrijke dienstverlener, zoals een loopbaanprofessional. Dat doe je tenslotte niet elke dag en het is essentieel dat je een klik en vertrouwen ervaart.

Hieronder deel ik daarom graag een aantal ervaringen van opdrachtgevers, cliënten en collega’s over mijn dienstverlening:

“Een coach die met veel betrokkenheid en enthousiasme werkt met mensen. Een authentiek mens, positief kritisch en erg respectvol naar anderen. Weet mensen in beweging te krijgen en te leren vertrouwen op hun eigen kwaliteiten.”

“De meerwaarde van jouw CV Coaching lag voor mij in het scheiden van hoofd- en bijzaken. Je zet aan tot echt nadenken over wat iemand wil vertellen en overbrengen met het CV. Je gaat daarin nog een stap verder door uit te dagen tot het matchen van doel, baan en informatie. Daardoor wordt het hele CV tot in details op de baan afgestemd. Je hebt daarbij een sterk vermogen je in te leven in de lezer. Waardevol!”

“Een loopbaanadviseur die goed luistert en goed observeert, gericht op het maximaal faciliteren van de loopbaanplannen en -wensen van haar klanten. Zij ziet waar bij een klant de energie zit, en stimuleert dat. Dankzij haar advies en ondersteuning heb ik maximaal de regie kunnen nemen over mijn eigen loopbaantraject en heb ik een mooie nieuwe stap kunnen zetten.”

“Dank voor je inzet, je betrokkenheid en je creativiteit. Door jouw enthousiaste begeleiding wist je me steeds weer op koers te krijgen in een tijd waarin ik het allemaal niet meer wist. Door jou ben ik me nu bewust van mijn kracht en ben ik nu in staat vanuit deze kracht naar mijn doel toe te werken. Je bent echt geknipt voor dit werk!”

“Jouw kracht ligt in je enthousiasme, inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de ander. Je bent niet bang om je mening te geven, je hebt een praktische aanpak, gevoel voor humor en relativeringsvermogen.”

“Naast dat Mireille een collega met humor en doortastendheid is, valt ze vooral op doordat ze goed kan schakelen en acteren tussen de belangen van een medewerker en die van de organisatie. Zonder een van die twee kanten tekort te doen gaat ze altijd voor het optimale resultaat en kan ook (schijnbaar moeiteloos) de lastige gesprekken of moeilijke casuïstiek aan. ze laat daarin altijd een grote dossierkennis en vaardigheid zien zonder “beroepsarrogant” te worden.”

“Jouw begeleiding heeft een stuk onzekerheid bij me weggenomen. Tijdens het solliciteren voel je je al zo alleen. Vaak moet het stiekem of voel je je eenzaam omdat je net ontslagen of boventallig verklaard bent.”

“Een zeer enthousiaste, betrokken en vakkundige loopbaanadviseur. Ze weet precies die tools en opdrachten aan te reiken die nodig zijn om tot bepaalde inzichten te komen en laat de afwegingen en keuzes die je daardoor maakt, soms ongemerkt, bij jezelf. De opdrachten en sessies met haar waren heel plezierig, afwisselend en uitdagend.”

Op mijn persoonlijke LinkedIn profiel kun je meer lezen. Daar zie je ook een aantal van de organisaties waarvoor ik werk of heb gewerkt. http://linkedin.com/in/mireillepeltzer”:http://linkedin.com/in/mireillepeltzer.