Programma's

Peltzer Loopbaanadvies biedt maatwerk rondom thema’s en vragen over werk en loopbaan. Iedere persoon en iedere vraag is uniek en vraagt daarom om een eigen benadering.

Mijn individuele begeleidingsprogramma’s zijn onder te verdelen in:

  • Individuele coaching
  • Loopbaanadvies
  • Sollicitatie- en netwerkcoaching
  • Outplacement / Van Werk Naar Werk

Zonder het streven naar maatwerk in gevaar te willen brengen, tref je onder PROGRAMMA’S meer uitleg en voorbeelden van mogelijke begeleidingstrajecten. Dit kan je helpen een beeld te vormen over mijn dienstverlening.
Laat dit je echter niet weerhouden om contact op te nemen als jij een andere begeleidingsvraag over werk hebt. Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek om samen je begeleidingsvraag te verhelderen en de samenwerking te verkennen. Ik maak dan een op maat gesneden begeleidingsvoorstel voor je.

Ook verzorg ik trainingen en workshops voor groepen op de hierboven geschetste onderwerpen en thema’s. Je kunt hieraan deelnemen middels open inschrijving, op een mooie locatie in Breda.
Bij de PROGRAMMA’S tref je de actuele trainingen, waarvoor je je in kunt schrijven.

Voor organisaties maak ik ook graag een maatwerk trainingsvoorstel voor hun medewerkers / teams, toegespitst op de vraag van de organisatie. Deze training of trainingscyclus kan desgewenst “in house” verzorgd worden.