Bureau

Peltzer Loopbaanadvies (2009) is Mireille Peltzer (1970). Het bureau is gevestigd in Breda.

Al sinds 2005 ben ik met veel enthousiasme en bevlogenheid actief in begeleiding / coaching in werk, bij loopbaanvragen en arbeidsmarktbewerking. Individuele coachtrajecten, groepen en trainingen. Met aandacht voor mens èn resultaten.

Voor wie?
Mijn ervaring èn plezier ligt in het coachen en begeleiden van mensen met diverse werk- en denkniveau’s in diverse werkomgevingen (sectoren, branches, organisaties en bedrijven).

Mijn opdrachtgevers kunnen, naast particuliere cliënten, ook werkgevers zijn die een medewerker of een groep medewerkers de begeleiding van een externe loopbaanprofessional willen bieden.

Wat?
Mijn expertise ligt op de volgende thema’s, coachvragen, begeleidingstrajecten:
Loopbaanbegeleiding
Loopbaan- / ontwikkel advies
Sterk in je werk; vitaliteit / duurzaamheid
Werk en zingeving
Outplacement begeleiding
CV- en sollicitatie coaching
Personal Branding
Netwerken
LinkedIn
VWNW beleid Rijksoverheid

Voor meer informatie over concrete coachtrajecten kun je kijken onder PROGRAMMA’S

Hoe?
Maatwerk! De basis in ieder adviestraject ben jij zelf met jouw begeleidingsvraag en persoonlijkheid: vaardigheden, eigenschappen, talenten, wensen en dromen.
Ik luister, observeer, spiegel, confronteer, complementeer en complimenteer. Persoonlijk en betrokken, met daarbij altijd de doelstelling voor ogen. Regie zien, voelen èn pakken. Een professioneel partnerschap in de zoektocht naar nieuwe energie, nieuwe perspectieven of nieuw werk.

Mijn begeleiding kenmerkt zich door aandacht en betrokkenheid en de ruimte die ik laat voor het proces bij jou. We kijken daarbij vooral naar wat werkt en wat jij nodig hebt om zelf, vanuit jouw motivatie, de eerste kleine maar concrete stappen te maken. Zo kom je vanuit je eigen kracht tot je eigen oplossingen. Dat merk je in gedrag, acties en communicatie.
Waar het netwerken en solliciteren betreft is “leer het mij zelf doen” mijn leidraad. Vanzelfsprekend kun je naast praktische tools, rekenen op mijn kennis van- en netwerk in de arbeidsmarkt. Mijn resultaten en cliënt tevredenheid bevestigen de effectiviteit van deze aanpak.

Mijn stijl wordt omschreven als: inlevend, professioneel, enthousiast, respectvol, betrokken, resultaatgericht, praktisch, humorvol en inspirerend. Sterk op het proces. Ik werk het liefst vanuit de verbinding, met oog voor de bredere context, samen naar resultaten toe.

Voel je welkom om ook eens op mijn persoonlijke LinkedIn profiel te kijken, voor meer actuele informatie over bijvoorbeeld mijn werkervaring.